onsdag den 27. august 2008

Appartmenthaus Wernegger i St. Johann in Tirol

Det er fint at bo i en ferielejlighed, når muligheden byder sig. Og det gør den i Tirol.

I årevis har det været muligt at bo i Appartmenthaus Wernegger, hvis lejligheder kan fås gennem FDM-Travel.

De er ganske billige - om sommeren i det mindste - og vi valgte en et-værelses lejlighed med køkken, badeværelse og entre.

Nu om stunder købes et sådant lejemål på nettet, og meget hurtigt kommer de nødvendige papirer. Særligt glæder jeg mig over at de tidligere mangfoldige gebyrer man skulle betale hos FDM nu er væk. Prisen er prisen.

Man kan selv medbringe sengelinned m.v., hvilket vi gjorde, men glemte i farten at hovedpuder og dyner har andre størrelser i Østrig end hjemme. Måske er det en opgave for FDM at minde om dette? Det klaredes ved at leje det fornødne på stedet. Det ville i øvrigt være en god idé at udskifte de tunge og noget ubehagelige gammeldags vattæpper.

Det skulle vise sig at være en meget anvendelig, ikke så moderne lejlighed, der virkede ganske rummelig. Vi fandt os straks tilpas, også på altanen, hvorfra udsigten kunne tages i øjesyn. Til højre mod Wilder Kaiser, jvf. billedet. Modsat var der et fint kig til Kitzbüheler Horn.

Vi boede på 1. sal. Særligt morsomt var det nu ikke da underboen fandt på at grille første aften kl. godt 21, men heldigvis rejste de dagen efter. Men blev afløst af et par der enten så TV meget længe eller ikke kunne sove uden "støj" i baggrunden.

Der var ikke så få danskere der havde fundet vej til Appartmenthaus Wernegger, og der var mange danske biler i St. Johann i det hele taget.

Og St. Johann in Tirol og omegn er ganske klart et bekendtskab værd.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails